Over Auto Service Pascal Knapen (Apk Weert)

De oorsprong van Auto Service Pascal Knapen Weert gaat al een lange weg terug: reeds 29 jaar geleden werd het bedrijf “garage P.Sijbers” opgericht.
De laatste drie jaar daarvan maakte Pascal Knapen deel uit van dit bedrijf en vormde samen met de heer Sijbers een VOF. Gedurende deze 29 jaar is de garage in de ruime regio van Weert uitgegroeid tot een welgerespecteerd en graagbezocht bedrijf, waar de klant kon rekenen op een persoonlijke, professionele dienstverlening.

Per 1 januari 2012 heeft dhr. Sijbers zijn activiteiten voor de garage neergelegd en wordt de garage verder voortgezet onder de naam Auto Service Pascal Knapen Weert.

Dit jonge, dynamische bedrijf maakt natuurlijk graag gebruik van al die jaren ervaring en kennis die het bedrijf heeft opgedaan in haar rijke historie.
Het bedrijf blijft in nieuwe samenstelling haar kleinschaligheid behouden om zo de traditie van ‘klant is koning’ goed voort te kunnen zetten, zodat iedere klant op een persoonlijke benadering kan blijven rekenen.
Bogend op ruime werkervaring, in combinatie met samenwerkingsverbanden met grote instellingen als o.a. Auto Service en Bovag, is elke klant van Auto Service Pascal Knapen Weert tevens verzekerd van een hoog niveau van deskundigheid en professionaliteit.

Onze eerste bedrijfsvideo